Військовий із Кропивницького відкриває у місті барбершоп

Барбершоп MEN’S 9.1.1 невдовзі запрацює у Кропивницькому. Його засновник – військовий Юрій Тодавчич. Відкрити власний барбершоп було мрією. Про це розповіли у Центрі занятості.

«Я захопився ідеєю відкриття власного салону для чоловіків, де можна буде не тільки зробити стрижку, а й зустрітися з друзями, поспілкуватися, відпочити і хоч на деякий час забути про негативні новини. Важливо створити місце, де люди зможуть насолодитися дрібницями у житті, які допомагають зберігати позитивний настрій», – розповідає чоловік.

Започаткувати свій бізнес стало можливим у рамках програми «єРобота»

За словами підприємця, інтер’єр барбершопу буде виконаний у стилі лофт, матиме зону очікування з ігровою приставкою Sony playstation. Також буде одна особливість – стенд з ММГ зброєю (макет масо-габаритний; бойова зброя, яка була деактивована шляхом внесення змін до конструкції, що призводить до неможливості робити постріл, використовуючи боєприпаси).

«Із самого порогу має задаватися чоловічий тон, а ось ці деталі зроблять атмосферу мого салону ще більш брутальною та по-чоловічому особливою. До слова, вхід до барбершопу дозволяє без перешкод зайти людям з інвалідністю, і це велика перевага. Для військових будуть запроваджені знижки», – додає грантер.

Військовий планує створити робочі місця для трьох барберів та одного майстра з манікюру та педикюру, а згодом до команди долучиться й адміністратор.

Вас також може зацікавити