Зберігайте спокій: усі служби Кропивницького працюють у посиленому режимі

У Кропивницькому у зв’язку з підступним нападом на Україну РФ посилили охорону всіх об’єктів критичної інфраструктури.

Про це у зверненні до жителів обласного центру повідомив міський голова Андрій Райкович.

«Я прошу кожного із вас. Давайте запам’ятаємо – в нашому місті – в центрі України немає жодної паніки, жодного хаосу, жодного розбрату. Ми мусимо бути об’єднані і сильні, як ніколи. Не реагувати на жодні фейки, довіряти лише офіційній інформації. Зараз час обдуманих і зрілих кроків», – наголосив Андрій Райкович.

За його словами, у місті вже працює оперативний штаб. Зараз влада обласного центру щільно займається облаштуванням нашої бригади тероборони. Міська комісія ТЕБ та НС перейшла на роботу в режимі 24/7. Кропивницький готовий приймати біженців з інших міст України.

«Я дав команду посилити охорону всіх об’єктів критичної інфраструктури міста. Прошу вас, без нагальної потреби не користуватись громадським транспортом, не бігти до банкоматів та торговельних мереж. Не скуповуйте продукти, їх достатньо. Прошу автомобілістів, без нагальної потреби не користуватись своїми авто, не створювати черги на заправках. Всі, хто може залишити діток вдома, зробіть це. І обов’язково заспокойте їх. У кого немає такої можливості – дитячі садочки працюють. Школи можуть перейти на дистанційку.
Усі лікувальні заклади міста також переводяться на посилений режим чергування. Прошу усіх медиків бути уважними до людей старшого віку, до тих, у кого хронічні захворювання. Прошу психологів більше спілкуватися в соціальних мережах, заспокоювати містян»,
– наголосив міський голова.

Вас також може зацікавити