У Бобринці відновив роботу дитсадок, вихованці якого потрапили в лікарню (Відео)

Сьогодні, 21 березня, у Бобринці відновив навчально-виховний процес дитсадок, вихованці якого потрапили в лікарню з симптомами гострої кишкової інфекції.

Про це йдеться в сюжеті каналу «Кіровоград». 

Як повідомляли Новини Кіровоградщини, захворіли восьмеро дітей у дитячому садку «Сонечко». Двоє – з ясельної групи і шестеро — з молодшої. Діти поступили у інфекційне відділення районної лікарні із середнім ступенем тяжкості. Пізніше кишкову інфекцію виявили і в однієї з мам хворої дитини.

У Бобринецькому дитячому садочку номер один майже півтори сотні вихованців. Перші симптоми гострої кишкової інфекції у дітей лікарі зафіксували 15 березня. Наразі причини та умови виникнення спалаху кишкової інфекції встановлюють. 19 березня дитячий садочок закрили для проведення протиепідемічних та профілактичних заходів. Сьогодні він працює. Лікар інфекційного відділення Олег Молодчук повідомив, наразі стан хворих покращився.

Спалах кишкової інфекції

Перший спалах кишкової інфекції за цей рік зареєстрували на Кіровоградщині. Захворіли восьмеро дітей у дитячому садку «Сонечко» у у Бобринці. Двоє – з ясельної групи і шестеро — з молодшої. Діти поступили у інфекційне відділення районної лікарні із середнім ступенем тяжкості. Пізніше, кишкову інфекцію виявили і у однієї з мам хворої дитини. Більше – у сюжеті Марії Старости.

Posted by Канал "Кіровоград" on Wednesday, 21 March 2018