У Кіровограді від газопостачання відключили вже три котельні

14 березня 2018 року, в порушення вимог розпорядження Кабінету Міністрів України від 04.10.2017 р. № 720-р «Деякі питання опалювального сезону 2017/2018 року» та усіх рішень обласної та міської комісій з питань техногенно — екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, ВАТ «Кіровоградгаз» здійснює самостійні заходи по примусовому відключенню котелень ДП «Кіровоградтепло» від газопостачання .

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у ДП «Кіровоградтепло».

На даний час відключено 3 котельні (по вул. Родимцева, по вул. Робоча, по вул. Миру), які забезпечують теплом 42 житлових будинків та 4 освітні установи – дитячі садочки та школи.

В складних умовах перебігу поточного опалювального періоду, ВАТ «Кіровоградгаз» повинно беззаперечно виконувати розпорядження Кабінету Міністрів України від 04.10.2017 р. № 720-р «Деякі питання опалювального сезону 2017/2018 року» щодо забезпечення постачання природного газу на джерела теплової енергії теплогенеруючих та теплопостачальних організацій та рішень обласної та міської комісій з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яким заборонено відключення від газопостачання теплогенеруючих підприємств міста для уникнення загрози енергетичного колапсу та надзвичайної ситуації у місті.