На виїзді з Олександрії сталася ДТП з трьома постраждалими

Сьогодні, 16 травня, близько 7.40 ранку на трасі Знам'янка-Луганськ-Ізварине, на виїзді з Олександрії в сторону Дніпра, сталася ДТП.

Зіткнулися мікроавтобус «Фольксваген Транспортер» і ВАЗ 2115, передає „Моя Олександрія”.

За попередньою інформацією, транспортні засоби їхали в попутному напрямку від села Куколівка в сторону Олександрії. Не доїжджаючи до олександрійського мосту через залізницю, «Фольксваген Транспортер», що їхав попереду, почав розвертатися, і ВАЗ в нього врізався.

Травми отримала три людини. В одного — легкі садна і забиття, в іншого — забиття грудної клітини та підозра на перелом грудини, у третього — рвані рани, закрита черепно-мозкова травма і струс головного мозку.

У поліції подію поки не коментують.

Як повідомляли Новини Кіровоградщини, ДТП сталася 12 травня близько 18.30. Унаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів «Toyota» та «Volkswagen» загинули чотири особи, у тому числі двоє дітей 2014 та 2015 років народження, які перебували в автомобілі «Toyota Highlander». Водій та пасажир, які перебували в автомобілі «Volkswagen Touareg», а також жінка з автомобіля «Toyota» зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості та госпіталізовані в лікарню.