Черговий циклон насувається на Кіровоградщину

Синоптики в найближчі дні знову прогнозують погіршення погоди.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у прес-службі САД в області.

Вже 17-19 березня внаслідок впливу циклону з південного заходу та атмосферних фронтів, пов´язаних з ним, на території Кіровоградської області очікуються дуже складні погодні умови, повідомляють в Гідрометцентрі.

Вдень 17 березня опади, місцями ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця, пориви вітру 15-20 м/с.

18 березня опади, у вигляді дощу, мокрого снігу та снігу, місцями сильні опади, ожеледь, місцями налипання мокрого снігу, місцями хуртовина, на дорогах ожеледиця, пориви вітру 15-20 м/с.

19 березня — сніг, місцями сильний, хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця, пориви вітру 15-20 м/с.

Після періоду теплої погоди з надходження холодного арктичного повітря з півночі та північного сходу передбачається різке зниження температурного режиму вночі до 5-10º морозу, вдень до 3-8º морозу.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, що становитиме 3 (червоний) рівень загрози порушення руху автотранспорту, ускладнення роботи електричних мереж, комунального господарства, будівельної галузі.

Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області звертається до водіїв не виїздити в період непогоди, а в разі нагальної потреби скористуйтеся послугами залізниці.

Нагадаємо, діє цілодобова телефонна лінія диспетчера САД: 068 664 64 22.