Дружина військового з Кропивницького отримала грант від держави на розвиток бізнесу

Дружина учасника бойових дій з Кропивницького отримала грант від держави на розвиток бізнесу. Про це повідомили в обласному центрі зайнятості.  

Кропивничанка Тетяна Лугинець має досвід підприємницької діяльності та успішний бізнес. Це бренд одягу CHARWISH.

«Ми створюємо патріотичний, проукраїнський одяг: від мінімалізму до великої вишивки. Для нас дуже важливо, щоб українці обирали українське, підтримували місцевих виробників та економіку нашої країни. Адже тільки так ми змінимо країну на краще та дамо їй шанс тримати достойні позиції», – розповідає вона.

За допомогою програми «єРобота» підприємниця хоче розширити асортимент одягу та надавати покупцям можливість обирати товари з високоякісним друком патріотичної символіки.

Державні кошти Тетяна Лугинець спрямує на придбання обладнання, матеріалів, оренду приміщення та рекламну кампанію. Для виконання умов програми та впровадження нових технологій виробництва створять два додаткових робочих місця.

«Просування продукції саме українського виробництва – мені це лише за щастя і я готова підіймати дух українців, реалізуючи швейні вироби з друкованими зображеннями патріотичного змісту. Наразі частину принтів нам друкують на замовлення і доводиться довго чекати та переплачувати. Саме завдяки таким програмам ми не опускаємо руки, будемо розвиватися і робити усе можливе, аби підтримувати нашу економіку», – додала жінка.