На Кіровоградщині затримали підозрюваного у смертельному побитті юнака з Горішніх Плавнів

Третього фігуранта тяжкого злочину, 21-річного жителя Горішніх Плавнів, розшукали в Кіровоградській області.

Про це Нoвинам Кірoвoградщини повідомили в пресслужбі Нацполіції Полтавської області.

7 серпня, близько 6-ї ранку, на одній з вулиць міста виявили тіло місцевого жителя 1999 року народження. Опрацювавши отриману інформацію, поліцейські  встановили, що вночі у загиблого виник конфлікт, а потім – бійка з компанією молодиків.

Протягом дня розшуківці затримали двох неповнолітніх, обґрунтовано підозрюваних у спричиненні тілесних ушкоджень потерпілому, а за кілька днів встановили особу третього фігуранта.

Слідчі поліції, за процесуального керівництва прокуратури міста Горішні Плавні, вже вручили чоловікові підозру в умисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті. До суду спрямували клопотання про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Двох інших учасників смертельної бійки (17-річних мешканців міста) міський суд Горішніх Плавнів, за клопотанням слідства та прокуратури, 9 серпня взяв під варту на 60 діб, без права внесення застави.

Слідчі поліції здійснюють розслідування за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. На даний час вирішується питання про повідомлення юнакам про підозру та обрання їм запобіжних заходів.

Тривають слідчі дії.