На Кіровоградщині копи вилучили „травки” на 350 тисяч гривень (ФОТО)

На Кіровоградщині поліція вилучила наркосировини на суму близько 350 тисяч гривень.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

Така приблизна вартість за цінами «чорного ринку» марихуани, виявленої у помешканнях двох громадян. За попередніми даними, чоловіки причетні до збуту наркотичних засобів на території міста та області. За вчинене особам може загрожувати покарання – до 10 років позбавлення волі.

«Поліцейські провели санкціонований обшук у домоволодінні 41-річного жителя одного з сіл Кіровоградського району та вилучили особливо небезпечний наркотичний засіб вагою близько 7 кілограмів.

А у помешканні 42-річного жителя обласного центру працівники поліції вилучили двадцять вісім пакетів із марихуаною. Окрім того, поліцейські встановили, що громадянин надавав можливість іншим особам вживати марихуану за місцем свого мешкання», — розповів начальник управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області Євген Чуйко.

Вилучену наркосировину направлено на проведення експертиз. За їх результатами за цими фактами буде прийнято рішення щодо притягнення зловмисників до кримінальної відповідальності, передбаченої ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. А старшого з чоловіків ще і за – ч. 1 ст. 317 ККУ (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Якщо вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: кirovohrad@antidrug.gov.ua або безпосередньо до управління за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.