Кіровоградські чиновники хочуть розвісити у місті рекламні гучномовці

За пропозицією керівника управління містобудування та архітектури Вадима Мездріна у міськраді розглянули пропозицію розміщення на вулицях обласного центру аудіотрансляторів.

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської міськради.

Відповідний проект рішення виконавчого комітету вже оприлюднений на офіційному сайті міської ради.

— Кілька міст України вже мають досвід встановлення і використання таких гучномовців з рекламною метою, — звернув увагу Юрій Яровий. — Але у країнах Європейського Союзу такий вид реклами під забороною, оскільки розцінюється як один із найефективніших способів пропаганди.

Члени комісії висловили бажання особисто зустрітись з представником ТОВ “Голос Кропивницького”, який звернувся до виконавчого комітету міської ради з ініціативою облаштування гучномовців в обласному центрі. З приводу роботи трансляторів у комісії виникло багато питань: з якою гучністю працюватимуть транслятори, хто їх обслуговуватиме, з якою періодичністю мінятимуться тексти тощо.

Голова комісії Олександр Грабенко запропонував запросити ініціаторів проекту на засідання комісії для роз’яснень. Сама ж новація підтримки у присутніх членів комісії не знайшла.