22-річний чоловік згвалтував дитину у Протопопівці

У селі Протопопівка Олександрійського району чоловік згвалтував дев'ятирічну дівчинку.
Подія трапилася в середу, 8 листопада, пише «Моя Олександрія».

Інформацію підтвердили в районному відділенні поліції.

8 листопада в чергову частину надійшло повідомлення від жительки Протопопівки про те, що в цей день близько 15.30 в нежилому будинку у Протопопівці невідомий чоловік зґвалтував її малолітню дочку, 2008 року народження.

Подію зареєстрували в журналі єдиного обліку, на місце виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що по дорозі зі школи до дитини підійшов незнайомий чоловік, який обманним шляхом, під приводом познайомити дівчинку зі своєю сестрою, заманив її в нежитловий будинок через вікно. Надалі він згвалтував школярку і зник в невідомому напрямку.

Дівчинка самостійно вибралася з приміщення і прийшла додому, де повідомила про подію матері. Дитину направили на судмедекспертизу, яка підтвердила згвалтування. У поліції відкрили провадження у ч. 4 ст. 152 (зґвалтування малолітньої чи малолітнього) Кримінального кодексу України.

У той же день співробітники поліції затримали підозрюваного — 22-річного жителя села Бутовського Олександрійського району, який приїхав в село Протопопівка до своєї знайомої. Чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.