В ОДА розглянули результати перевірок об'єктів соціальної інфораструктури

Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулося засідання робочої групи з перевірки забезпечення надійності та безпеки експлуатації об’єктів соціальної інфраструктури в області, зокрема, навчальних закладів, закладів культури, фізичної культури і спорту, медичного і оздоровчого призначення, а також будівель адміністративного призначення.

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА, інформують Новини Кіровоградщини.

Нагадаємо, що зазначену робочу групу затверджено розпорядженням голови облдержадміністрації на виконання протокольного доручення Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Відповідно до нього, галузевими структурними підрозділами облдержадміністрації, райдержадміністраціями, а також міськвиконкомами і ОТГ сформовано електронні реєстри об’єктів, що підлягають обов’язковій перевірці.

Про результати проведених перевірок забезпечення надійності та безпеки експлуатації об’єктів соціальної інфраструктури та адмінбудівель на території Благовіщенського, Бобринецького, Вільшанського районів та у Бобринецькій об’єднаній територіальній громаді учасників засідання поінформували представники профільних управлінь міністерств та відомств України в області.

На наступному засіданні робочої групи розглянуть результати перевірки наступних територій.