У 2018 кіровоградські дороги ремонтуватить за умови благоустрою прилеглої території

У наступному, 2018 році, ремонт доріг в обласному центрі виконуватиметься з умовою паралельного облаштовування об’єктів інфраструктури, зокрема належно організованих зупинок громадського транспорту.

Цю тему порушив під час апаратної наради сьогодні, 06 листопада, міський голова Андрій Райкович, повідомляється на сайті Кіровоградської міськради.

Очільник міста також звернув увагу підрядних організацій, які сьогодні ремонтують тротуари та дороги обласного центру, на необхідність благоустрою відремонтованих територій і прибирання після своєї роботи будівельного сміття.

— Я вже звертав увагу управління ЖКГ стосовно впорядкування тротуарів, де проведені чи тривають ремонти доріг. У нас немає стовідсоткової впевненості, що ми зможемо продовжити повноцінний ремонт полотна — погоди наразі немає! Але на площі Богдана Хмельницького можна ж периметр впорядковувати? – наголосив Андрій Райкович. — На Пермській, ту частину дороги, де встигли покласти асфальт , треба швидко прибрати з тротуарів старий і укріпити нові бордюри. Люди виходять з автобусів і скакають по кучах старого асфальту.

Міський голова дав завдання братись за цю роботу негайно, щоб до того, як місто вкриє сніг та ожеледиця, тротуари та дороги були приведені у порядок.