У Первозванівській ОТГ кандидатка у депутати від «Батьківщини» намагалася підкупити виборців харчами

У Первозванівській ОТГ, що у Кіровоградській області, зафіксовані факти підкупу виборців кандидатом від ВО “Батьківщина”.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у прес-службі Кіровоградської територіальної організації партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”.

До кандидата у депутати до Первозванівської сільської ради Первозванівської ОТГ від БПП Сергія Назарова  27 жовтня зателефонували  жителі вулиці Шпаченка села Федорівка. Вони розповіли, що кандидат в депутати від ВО «Батьківщина» Олена Король розвозить пакети з продуктами харчування з метою підкупу виборців.

Сергій Назаров разом з колегами приїхав на вулицю Шпаченка, де у цей час громадянка Король, яка разом зі своїм водієм займалась роздачею продуктових наборів. Назаров одразу викликав поліцію. При спілкуванні з правоохоронними органами громадянка Король заперечила факт підкупу виборців. В свою чергу, свідки – жителі вулиці запевняють, що Олена Іванівна заходила в кожний двір і агітувала голосувати за неї, а також роздавала свій агітаційний матеріал та пакети з продуктами.

Сергій Назаров подав відповідні заяви про порушення виборчого законодавства до правоохоронних органів.

29 жовтня в Україні відбуваються перші вибори голів та депутатів у 201 об’єднаній територіальній громаді.