Кіровоградці долучилися до загальноміської ходи «Рух патріотів» (ФОТО)

Сьогодні, 14 жовтня в обласному центрі відбулась загальноміська хода під назвою «Рух патріотів» з нагоди Дня захисника України від площі Героїв Майдану до Фортечних валів.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у прес-службі У ДСНС в області.

Участь у ній взяли представники місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, територіальних органів міністерств та відомств України в області, військовослужбовці, учасники антитерористичної операції, ветерани війни та військової служби, члени сімей загиблих воїнів, молодь, представники громадськості, місцевих осередків політичних партій, представники духовенства.

Рятувальники обласного Управління ДСНС разом з громадськістю міста віддали данину поваги патріотам-українцям, захисникам Вітчизни, вшанували їх заслуги перед Батьківщиною.

По завершенню ходи, центр відзначення свята перемістився до кінотеатру «Портал», де продовжились урочистості, а також відбулось нагородження учасників антитерористичної операції на Сході країни.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу цивільного захисту населення, ініціативність та енергійність, виявлені під час виконання поставлених завдань п’ятьох працівників Управління ДСНС України у Кіровоградській області було заохочено Грамотами Кіровоградської обласної адміністрації та обласної ради. Після чого відбувся святковий концерт під назвою: «Пісні, народжені в АТО».