Житель обласного центру розважав друзів «стрільбою по живим мішеням» (ФОТО)

Своєрідно відзначив свій день народження 19-річний житель обласного центру.

Близько 22-ї години вечора патрульні отримали повідомлення про стрілянину на вулиці Велика Перспективна, повідомила Новини Кіровоградщини прес-служба міськради.

Заявник розповів, що невідомий чоловік декілька разів вистрелив по його автомобілю із пневматичної зброї, коли той проїжджав центральною частиною міста. Одна з пуль потрапила в руку 24-річного водія.

«Я зупинив автомобіль та побачив, що молоді люди, причетні до пострілів, пішли у напрямку вулиці Шевченка. Не вагаючись – одразу зателефонував 102», — розповідає потерпілий.

Патрульні прибули за вказаною адресою. На одній із зупинок, на вулиці Шевченка, помітили троє чоловіків та одну дівчину. За словами заявника, один із них стріляв по його автомобілю. Хлопець, на якого вказав заявник, мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори виявили у нього предмет, схожий на пневматичну зброю. Особу затримали.  Чоловік зізнався патрульним, що цього дня він святкував свій День народження, а коли компанії стало сумно, той вирішив розважити друзів «стрільбою по живим мішеням».

Винуватця події та його друзів, які стали свідками правопорушення, доправили до міського відділу поліції для з’ясування всіх обставин події. Попередньо чоловіку загрожує відповідальність за ст.173 («Дрібне хуліганство») КУпАП.