У Компаніївці поліцейських звинувачають у доведенні до самогубства їх побратима Олексія Сніжка (Відео)

У Компаніївці учасники ветеранських організацій АТО влаштували пікет під райвідділом поліції.

Вони обвинувачують слідчих відділу у побитті та доведенні до самогубства їх побратима Олексія Сніжка із села Червона Слобода, інформує канал «Кіровоград» у Фейсбук.

Мітингувальник стверджують, що тиждень тому його з дому забрали поліцейські для нібито проведення слідчих дій у справі про бійку. Повернули додому ледь живого. За добу він повісився. Родичі загиблого АТОвця вимагають притягнути винних до відповідальності.

Депутати райради скликали позачергову сесію, аби висловити недовіру начальнику райвідділу поліції. Приїхав на сесію і заступник начальника Нацполіції області Дмитро Ткачонок. Він повідомив, що наразі керівника Компаніївського райвідділу вже відсторонили від роботи і проводять службове розслідування.

Самогубство

Учасники ветеранських організацій АТО влаштували пікет під Компаніївським райвідділом поліції. Вони обвинувачують слідчих відділу у побитті та доведення до самогубства їх побратима Олексія Сніжка із села Червона Слобода.Стверджують: тиждень тому його з дому забрали поліцейські для нібито проведення слідчих дій у справі про бійку. Повернули додому ледь живого. За добу він повісився. Родичі загиблого АТОвця вимагають притягнути винних до відповідальності. Депутати райради скликали позачергову сесію аби висловити недовіру начальнику райвідділу поліції. Приїхав на сесію і заступник начальника Нацполіції області Дмитро Ткачонок. Він повідомив, що наразі керівника Компаніївського райвідділу вже відсторонили від роботи і проводять службове розслідування. Деталі дивіться завтра у новинах "День за днем".

Posted by Канал "Кіровоград" on Thursday, 5 October 2017