Військові парашутисти з усіх куточків країни проходять навчання в Олександрії (ФОТО)

У період з 18 по 30 вересня 2017 року на базі Гвардійської авіаційної частини в місті Олександрія проводиться навчально-методичний збір з підготовки та підвищення класної кваліфікації спеціалістів парашутно-десантної підготовки і пошуково-рятувальної служби, інструкторів парашутно-десантної підготовки та особового складу рятувальної парашутно-десантної групи.

Про це повідомляється на сторінці Військової частини 2269 НГУ у Фейсбуці.

На збір приїхали представники військових частин з усіх куточків України, а саме: Управління спеціальних операцій Головного управління, авіаційна частина 2269, особовий склад загонів спеціального призначення військових частин Центрального, Західного, Північного та Південного оперативно-територіальних об’єднань. Загальна кількість учасників складає майже 60 військовослужбовців.

Основною метою збору є підвищення методичної підготовки з питань повітрянодесантної, аварійно-рятувальної та парашутної підготовки, надання допусків до керівництва парашутними стрибками, виконання парашутних стрибків з парашутними системами «Д-1», «Кадет», «Статус-СН», «Скаут», «Барс» в день, у ночі та на водну поверхню, десантування та евакуація з використанням комплекту «Адаптер-М1».

«Завершенням збору буде складання заліків та отримання допусків, але найдорожче, що кожен з учасників увезе з собою – це неоціненний досвід та незамінне задоволення від виконання парашутних стрибків», — розповідає начальник пошуково-рятувальної і парашутно-десантної служби військової частини 2269 майор Євген Узлов.

У період з 18 по 30 вересня 2017 року на базі Гвардійської авіаційної частини в місті Олександрія проводиться навчально- ...

Posted by Військова частина 2269 НГУ on Wednesday, 27 September 2017