Визначили кращі проекти молодіжних громадських організацій області

Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулося засідання комітету другого етапу конкурсу проектів, розроблених молодіжними громадськими організаціями.

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Конкурс проводиться відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 19 квітня 2017 року №191-р «Про проведення обласного конкурсу з визначення проектів, розроблених, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2018 році».

В результаті кращим було визнано проект «Літо з районним парламентом дітей», поданий громадською організацією «Новомиргородський парламент дітей» (координатор Олена Калачник) та проект — «Табір «Патріот», поданий громадською організацією «Молодіжний табір Патріот» (координатор Світлана Михайленко, місто Олександрія).

На виконання заходів кожен із переможців у 2018 році отримає по 25 тис. грн із обласного бюджету. Крім того, умовами конкурсу допускається залучення інших позабюджетних коштів для реалізації проектів.

Конкурсні заявки передбачають, що у вільний від навчання час для молоді організують змістовне та повчальне дозвілля. Крім того, проекти передбачають заходи, спрямовані на формування громадянської позиції та національно-патріотичного виховання підростаючого покоління.