Олександрійці проведуть поєдинок із «Динамо» у 1/8 Кубка України

ФК «Олександрія» дізнався свого суперника в наступному етапі Кубка України з футболу.

У 1/8 турніру «городяни» зіграють із київським «Динамо», пишуть «Олександрійські новини».

Жеребкування 1/8 розіграшу Кубка України сезону 2017/2018 відбулося сьогодні, 27 вересня, у Будинку футболу. У наступному етапі турніру візьмуть участь 16 команд: 10 переможців третього попереднього етапу та 6 найкращих команд Прем’єр-Ліги сезону 2016/2017.

За результатами футбольної «лотереї» олександрійська команда прийматиме у себе гостей із Києва — «Динамо». Матч відбудеться в Олександрії на стадіоні «Ніка». Базовий день проведення матчу — 25 жовтня.

Результати кубкового жеребу прокоментував головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран. Зокрема, він відзначив, що результат його не здивував: «Ми іншого варіанту і не очікували. Останні роки нам по жеребу випадає «Динамо», або «Шахтар»».

Керманич олександрійської команди також зрадів, що матч проходитиме вдома: «Не потрібно нікуди їхати, витрачати на переїзди сили, які команді необхідні для вирішення наших завдань. Вболівальники отримають ще одне футбольне свято, а ми зі свого боку будемо намагатися зробити все можливе, щоб вони отримали задоволення від футболу».