Під час „сходки” в обласному центрі затримали 27 озброєних кримінальників із трьох регіонів (Відео)

Ввечері 19 вересня працівники карного розшуку апарату поліції області спільно з оперативними службами та із залученням спецпідрозділу «КОРД» затримали учасників кримінальної «сходки».

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив начальник ГУНП в області Сергій Кондрашенко, інформують Новини Кіровоградщини.

Події відбувалися в спальному мікрорайоні, де поряд знаходиться школа та стадіон та відпочивають містяни.

— 27 озброєних «до зубів» кримінальників із трьох регіонів України зібралися у в обласному центрі у внутрішньому дворику одного з кафе, аби «обговорити» між собою питання, пов’язані з розподілом сфер впливу. «Місцеві та гості» прибули на «зустріч» на кількох автомобілях преміум-класу. У кожного при собі була споряджена вогнепальна та холодна зброя. В автомобілях зловмисників під час обшуків поліцейські виявили автоматичну зброю і вибухівку. З урахуванням наявних між учасниками «сходки» протиріч, подальший розвиток подій міг закінчитися стріляниною, — повідомив Сергій Кондрашенко.

За оперативною інформацією, кримінальники прибули, аби «обговорити» питання щодо перерозподілу сфер «впливу». Частина з них – раніше засуджених. Це жителі Кіровоградської, Миколаївської та Дніпропетровської областей.

Спецоперація тривала впродовж кількох хвилин. Жоден із кримінальників не встиг застосувати наявну зброю. Нині арсенал із чотирьох пістолетів, двох револьверів, двох автоматів, гранати, десятків набоїв та ножів направлено для проведення експертиз.

Posted by Сергій Кондрашенко on Wednesday, 20 September 2017