Маленьку Бестію викупили з бойні (Відео)

Минулого тижня Новини Кіровоградщини розповідали про маленьке лоша, яке намагалась викупити з бойні жителька Кіровоградського району.

У жінки було лише два дні на те, щоб зібрати вісім тисяч гривень, які за коня хотіли отримати на м’ясопереробному підприємстві.

Господарів для тваринки знайшли вже наступного дня, йдеться в сюжеті «День за днем». Побачивши інформацію про можливість викупити лоша, школярка Влада розповіла про тварину своїм подругам. Одна з дівчат переповіла історію батькам і вмовила їх викупити тварину. На той момент залишалось зібрати п’ять з лишком тисяч гривень до необхідної суми.

У сім’ї є територія, де тварину можна безпечно випасати. До того ж мають необхідний досвід – вже декілька років у молодшої доньки власників є поні.

Нині сім’я готує стайню для лошати. А на зиму планують відправити тварину на іподром, щоб під час холодів вона мала професійний догляд.

Врятоване лоша

Історія зі щасливим продовженням. Минулого тижня ми розповідали про маленьке лоша, яке намагалась викупити з бойні жителька Кіровоградщини. У жінки було лише два дні на те, щоб зібрати вісім тисяч гривень, які за коня хотіли отримати на м’ясопереробному підприємстві. І буквально того ж дня у вечорі, коли глядачі дивились сюжет про збір коштів на порятунок, для тваринки знайшлись господарі. Про нове життя лошати дізнавайтесь з нашого наступного матеріалу.

Posted by Канал "Кіровоград" on Monday, 18 September 2017