Обласні рятувальники стали кращими на змаганнях із самбо (ФОТО)

У рамках «Динаміади-2017» відбулись змагання зі  спортивного самбо серед силових структур області – членів спортивного товариства «Динамо», у яких взяли участь рятувальники Управління ДСНС у Кіровоградській області.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у прес-службі У ДСНС в області.

Честь пожежно-рятувальної служби області відстоювали вісім спортсменів у восьми вагових категоріях: Максим Носенко, Олександр Бєлік, Дмитро Баглюк, Євген Ліфрідов, Іван Ковальов, Олег Бігун, Максим Маржан, Єгор Ларін, Віталій Сіденко, Дмитро Савченко, Віктор Діденко, Сергій Вишницький, Ігор Турецький.

За сумою набраних балів у індивідуальних виступах команда Служби порятунку посіла перше місце.

Тренер команди рятувальників Олег Твердоступ відзначив особисті здобутки Олександра Бєліка, Олега Бігуна, Максима Маржана та Максима Носенка, які у своїх вагових категоріях вибороли перші місця, що дозволило нашій команді посісти лідируюче місце у змаганнях. Ця четвірка також представлятиме Кіровоградщину на Чемпіонаті України серед команд ФСТ «Динамо», який відбудеться у жовтні. Також Олег Анатолійович розповів, що цього року команду У ДСНС в області посилили два молоді спортсмени – Максим Маржан та Іван Ковальов, які вже в перших змаганнях показали високу майстерність, а також схвально відгукнувся про досягнення Олександра Бєліка, який вже майже 10 років у складі збірної рятувальників самовіддано допомагає перемагати у різних спортивних змаганнях.

«Динаміада-2017» триває і наших спортсменів чекають інші випробування, зокрема змагання з панкратіону.