В Олександрії неадекватний чоловік труїть колодязі

У мікрорайоні Перемога на вулиці чорноліській (колиш. Фурманова) місцевий житель отруїв воду в колодязі сьогодні, 15 вересня.

Про це повідомила мешканка вулиці 35-річна Юлія Антоненко, пише «Моя Олександрія».

Чоловік кинув в колодязь стару фуфайку і відро з фарбою.

На місце події викликали швидку допомогу і поліцію, обидві служби приїхали, але хуліган зник у невідомому напрямку, його не знайшли.

За словами Антоненко, неадекватного чоловіка звуть Ярослав, йому близько 40 років, він стоїть на обліку в психіатричній лікарні. Раніше божевільний отруїв інший колодязь — кинув в нього дохлу собаку. Крім цього, він неодноразово намагався влаштувати підпали, бігав за людьми з сокирою, який носить при собі в сумці, демонструє свої статеві органи.

Жінка каже, що мешканці вулиці неодноразово зверталися за допомогою до дільничного, писали п'ять або шість заяв в поліцію, подавали заяву в прокуратуру, але займатися чоловіком ніхто не хоче. Написали заяву і сьогодні.

У швидкої допомоги і поліції Моїй Олександрії підтвердили, що вранці був такий виклик.

У диспетчерській службі швидкої допомоги повідомили, що у них є направлення психіатра на госпіталізацію даного пацієнта, але забрати чоловіка можна тільки в двох випадках: або за його згодою, або за рішенням суду. Лікарі порадили людям писати заяву в поліцію, щоб поліція направила його в прокуратуру, а прокуратура оформила примусове лікування через суд.