На Кіровоградщині копи повернули додому 14-річну втікачку

Поліцейські з допомогою колег із іншої області повернули додому юну втікачку.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

За попередньою інформацією, 14-річна дівчина залишила місце проживання через непорозуміння з батьками. У даний час поліцейські з’ясовують всі обставини події.

11 вересня до Гайворонського відділу поліції звернулася місцева жителька, яка повідомила, що її неповнолітня донька 8 вересня пішла з дому і до теперішнього часу не повернулася.

Поліцейські розпочали пошуки, насамперед, перевірили сторінки дівчини у соцмережах, з’ясували коло знайомих. У найкоротший термін вдалося вийти на зв’язок із втікачкою. За словами неповнолітньої, вона знаходилася у м. Вінниця, де проводила час із новими друзями, а з рідними спілкуватися не бажає, оскільки між ними виник конфлікт.

Під час перевірки працівники поліції встановили, що дівчина дійсно перебуває на території іншої області. Інформацію про місцезнаходження зниклої правоохоронці передали колегам із тамтешнього відділення поліції, які у подальшому допомогли повернути неповнолітню додому.

З дівчиною та її батьками поліцейські проводять профілактичну роботу та сподіваються, що рідним людям вдасться знайти спільну мову.