Олександрійська влада визначилася із переліком заходів на державні свята

Ôîòî Êîíñòàíòèíà Ãðèøèíà 24.08.11 Äåíü íåçàâèñèìîñòè, ïàðàä âûøèâàíîê

Олександрійська влада визначила перелік святкових заходів до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України, які відзначатимуть наступного тижня.

Відповідну інформацію оприлюднили на сайті Олександрійської міської ради 16 серпня, пишуть «Олександрійські новини».

Наступного понеділка, 21 серпня, о 14:00 у Палаці урочистих подій відбудеться нагородження переможців конкурсу «Кращий благоустрій приватних садиб» і «Кращий благоустрій територій підприємств, організацій та установ».

23 серпня, у День Державного Прапора, о 9:00 годині на площі Героїв Чорнобиля перед будівлею міської ради відбудеться урочисте підняття Державного Прапора України. Після цього усі бажаючі можуть приєднатися до Ходи Вишиванок до пам’ятника Т.Г.Шевченку, де о 10:00 годині розпочнеться літературно-музична композиція.

24 серпня, у День Незалежності України, о 10:00 на площі Героїв Чорнобиля відкриють пам’ятник захисникам України, що загинули в АТО.

Фотовиставка «Вишивана моя Україна» клубу «Колорит» Будинку дитячої та юнацької творчості, а також виставка робіт місцевих майстрів декоративно-ужиткового мистецтва проходитимуть біля ПК «Світлопільський» з 10:00 до 12:00 години.

Кульмінацією святкування того ж дня о 18:00 стане концерт «Єдина країна – рідна Україна» на майданчику перед ПК «Світлопільський». О 20:00 на площі Соборній та біля ПК «Світлопільський» розпочнеться дискотека «Європейська Україна», повідомляє міськрада.