У Світловодську злодюжки попалися здавши крадені запчастини до пункту прийому брухту (ФОТО)

Поліцейські встановили зловмисників, які викрали металеві запчастини з підприємства.

Про це Новинам  Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

Двоє чоловіків, 24 та 25 років, скоїли крадіжку редукторів із виробничого майданчика. Потім розібрали їх та здали до пункту прийому металобрухту.

До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від охоронника підприємства, розташованого на території району, про те, що вночі було скоєно крадіжку 2 редукторів.

«Правоохоронці встановили особи зловмисників. Як з’ясувалося, один із спільників працював на вказаному підприємстві та разом із товаришем вирішив викрасти запчастини. Оскільки неподалік знаходилося водосховище, чоловіки попрохали двох своїх знайомих допомогти перевезти металеві пристрої до дачного будинку на човні одного із них.

Уночі двоє зловмисників зайшли на територію підприємства, розібрали викрадене та перенесли до водосховища, де їх чекали знайомі. На плавзасобі чоловіки доправили деталі до іншого берега, повантажили в авто та перевезли на дачну ділянку. Наступного дня зловмисники здали викрадене до пункту прийому металобрухту. Частину коштів віддали знайомим за допомогу», — повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом триває розслідування за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Після встановлення усіх обставин кримінального правопорушення дії осіб буде кваліфіковано остаточно.