Табір «Крок до лідерства» вперше проведуть на Кіровоградщині

На півострові Кременчуцького водосховища, що поблизу села Нагірне Світловодського району, вперше проведуть всеукраїнський освітньо-мотиваційний табір «Крок до лідерства» .

Відбудеться він 22-28 серпня і присвячений Дню Незалежності, повідомила Новини Кіровоградщини Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Фундація регіональних ініціатив».

Участь у таборі візьмуть сто молодих активістів з усієї країни.

«Цьогоріч на таборі зберуться представники молодіжних громадських організацій та активісти, щоб вийти на новий рівень розвитку. Не просто вивчити основи функціонування громадянського суспільства, а засвоїти конкретні інструменти та поділитися досвідом для того, щоб активна частина молодіжного громадського сектору постійно розвивалася і творила зміни навколо себе», – розповів заступник голови Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив» Дмитро Бабак.

Основні теми таборового навчання:
– кризовий менеджмент;
– командотворення;
– конфліктологія;
– шлях громадського діяча від нуля до висот;
– просування соціальних проектів.

Окрім того, планується гра-моделювання до Дня Незалежності та справжній таборовий TEDx. І все це в перемішку з десятками знайомств, запальними ватрами та атмосферою єднання і братерства.

Детальна інформація за телефонами: (068) 920-15-99, (066) 796-10-67 (Аліна Тимофєєва, координаторка табору) або (050) 014-72-09, (098) 408-05-80 (Валерія Головачова, головний HR табору).