У селі Гурівка Долинського району перекрили дорогу (Відео)

У селі Гурівка Долинського району сьогодні зранку перекрили дорогу з обласного центру на Кривий Ріг.

Акцію влаштували учасників АТО та їх рідні, інформує канал „Кіровоград” на своїй сторінці у Фейсбук.

Вони вимагають, аби місцевий фермер віддав їм землю. Семеро бійців отримали земельні ділянки, кожен по два гектари для ведення сільського господарства. Майже три роки бійці судяться з фермером Іваном Гаращенком, який не віддає їм землю в користування.

Під час акції люди ходили пішохідним переходом і не пропускали водіїв. Утворився кілометровий затор. Акція тривала півтори години. Потому приїхали керівники району. З протестувальниками домовилися, щоб ті розблокували рух. Після цього поїхали спілкуватися з фермером і його дружиною, яка є головою фермерського господарства «Хлібороб».

Протест

У селі Гурівка Долинського району сьогодні зранку перекрили дорогу з Кропивницького на Кривий Ріг. Акцію влаштували учасників АТО та їх рідні. Минулого тижня ми розповідали, що семеро бійців отримали земельні ділянки, кожен по два гектари для ведення сільського господарства. Майже три роки бійці судяться з місцевим фермером Іваном Гаращенком, який не віддає їм землю в користування. Під час акції люди ходили пішохідним переходом і не пропускали водіїв. Утворився кілометровий затор. Акція тривала півтори години. Потому приїхали керівники району. З протестувальниками домовилися, щоб ті розблокували рух. Після цього поїхали спілкуватися з фермером і його дружиною, яка є головою фермерського господарства «Хлібороб». На місці працює наш кореспондент Антоніна Крейтор.

Posted by Канал "Кіровоград" on Friday, 15 June 2018