«Батьківщина» десантує більше 40 спостерігачів зі Львівщини на вибори в Олександрійському районі

 

Партія «Батьківщина» підготувала десант із 45 спостерігачів зі Львівщини на виборах в Олександрійському районі, повідомляє «Моя Олександрія», аби підтримати своїх кандидатів у селищні голови Нової Праги Віталія Решетняка та Приютівської – Володимира Рябоконя на виборах 29 квітня.

Інформацію підтвердили як у політсилі, так і в селищних виборчкомах.

Зокрема Решетняк зареєстрував 22 спостерігача, а Рябоконь – 23.

За даними «Моя Олександрія», частина так званих спостерігачів уже прибула. Однак заступник голови міської організації «Батьківщина» Юлія Демковська заявила, що в Олександрії спостерігачів наразі немає.

– Є кандидати Решетняк і Рябоконь. Вони йдуть на вибори за підтримки «Батьківщини» і не зовсім упевнені, що результати голосування будуть справедливими. Тому є люди, які висловили бажання бути спостерігачами як незалежні сторонні особи, які не проживають на території області, але хотіли б подивитися на об’єктивність виборчого процесу. Вони виявили таке бажання і передали документи на реєстрацію. Про те, що хтось із них сьогодні вже приїхав і знаходиться на території Олександрії або Олександрійського району, – мені особисто невідомо, – зазначила Демковська.