На Кіровоградщині перші амбулаторії будуватимуть у Великій Висці та Панчевому

За інформацією першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка, завтра в облдержадміністрації відбудеться зустріч керівництва Обленерго, державної архітектурно-будівельної інспекції, управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури облдержадміністрації, проектантів і керівництва Новомиргородської та Маловисківської райдержадміністрацій для узгодження початку будівництва сільських лікарських амбулаторій.

Це перші дві території в області, де повністю підготовлено необхідний пакет документів, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Наступна зустріч запланована з керівництвом Олександрійського, Онуфріївського, Світловодського та Компаніївського районів, де документація по 7 об’єктам будівництва готова частково, або ж, як очікується, буде підготовлена у найближчі два тижні. Інші території, а саме Благовіщенський, Гайворонський, Голованівський, Знам'янський, Кіровоградський та Новоукраїнський райони мають представити проектну документацію до середини травня.

– Остання четверта група, до якої входять Добровеличківський, Долинський, Новоархангельський, Олександрійський та Устинівський райони, повинні узгодити всі питання по будівництву до 1 червня. Це граничний термін, в іншому разі будівництво амбулаторій у 2018-му році може бути поставлене під загрозу зриву. Щоб цього не сталося, обласна влада надаватиме цим територіям всебічну допомогу, – зазначив Сергій Коваленко.