У «Crazy Land» в обласному центрі рятувальники виявили ряд недоліків (ФОТО)

Сьогодні, 4 квітня, рятувальники перевірили стан протипожежного захисту дитячого розважального центру «Crazy Land» в обласному центрі.

Він знаходиться у чотириповерховій будівля торговельного центру «Фуршет» на вулиці Волкова, 2, інформують Новини Кіровоградщини.

За інформацією прес-служби УДСНС в області, перевірка проходила у два етапи. Спочатку спільно із журналістами та працівниками торгового центру провели огляд евакуаційних шляхів, системи оповіщення, засобів пожежогасіння, перевірили технічну документацію.

Другий етап – практичний. Перевірили роботу системи оповіщення, першочергові дії з інформування відповідних служб, уміння персоналу евакуйовувати відвідувачів. Рятувальники провели тактичні навчання у торговому центрі з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, відпрацювавши гасіння пожежі у складній обстановці з умовними перешкодами, що можуть виникнути під час реальної ситуації.

У ході перевірки виявили ряд недоліків щодо утримання шляхів евакуації та евакуаційних виходів, систем внутрішнього протипожежного водопостачання та пожежної автоматики. Остаточний акт перевірки оприлюдять після повного аналізу усіх складових протипожежного захисту даного об’єкта інспекторським складом управління.