У Бобринці невідомі катували родину фермера

Невідомі скоїли розбійний напад на родину фермера у Бобринці в ніч на 3 квітня.

Про це CBN повідомило джерело у правоохоронних органах.

За його даними, розбійників було четверо. Вони вдерлися у дім, знущалися над фермером та його родиною. Бандити хотіли довідатися, де власник будинку зберігає гроші.

Постраждав фермер Іван Дзюбинський. «Близько другої ночі це сталося, – розповів CBN бобринецький фермер та активіст Олексій Цокалов. – Вони вбили собаку, пошкодивши замок, вдерлися до будинку. Є інформація, що Іван Іванович продав напередодні соняшник, але ця інформація була безготівковою. Бандити хотіли грошей, катували і господаря будинку, били його по спині й голові, і його онука – в того на ногах потім виявили ножові поранення».

У ГУ Національної поліції в області інформацію про напад підтвердили. «Порушено справу за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Поліція вживає всіх заходів, щоб встановити особи злочинців», – сказала речник обласної поліції Віталіна Бевзенко.

«Це не лише фізичне насилля, а й психологічне, адже дідуся били на очах в онука, а онука – на очах у дідуся, – зазначив також Олексій Цокалов. – Завтра будуть фермери збиратися, обговорювати, як протистояти цьому всьому».