У Кіровограді готуються до проведення найбільшої в Україні агропромислової виставки

Під керівництвом заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Світлани Лобанової відбулося засідання обласного організаційного комітету з питань виставкової діяльності.

На засіданні розглянули питання підготовки та проведення «AGROEXPO – 2018», повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Міжнародна агропромислова виставка відбудеться із 26 по 29 вересня.

Як повідомили організатори, цього року, як і минулого, також планується збільшення виставкової площі, що дасть можливість як виробникам, так і аграріям представити і побачити ще більше зразків техніки вітчизняних та іноземних брендів.

Оргкомітет виставки активно займається удосконаленням інфраструктури виставкового комплексу. Основні зміни торкнуться критого виставкового павільйону. Планується іще один додатковий вхід з окремою зоною реєстрації.

Щодня на виставці на спеціальному полігоні проходитимуть польові демонстрації техніки.

Минулого року учасникам виставки надзвичайно сподобалося стронгмен-шоу під керівництвом Василя Вірастюка. У 2018 році, обіцяють організатори, шоу набуде кардинально нового формату і ще більшого розмаху. Спільно із Федерацією стронгмену України відбудуться міжнародні змагання, де силачі як з України, так і з інших країн випробують свої сили. Планується кілька видів вправ. Наприклад, тяга трактора, завантаження мішків на віз на швидкість, перекидання мішків із піском через планку, «карусель Конана» та інші.