Кіровоградські дороги почнуть ремонтувати, як тільки дозволить погода

Роботи з ремонту доріг в обласному центрі розпочнуться, як тільки дозволить погода.

Про це повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

Найперше дорожники залатають сколом ями, що утворилися після зимового періоду експлуатації.

очільник міста Андрій Райкович також загострив увагу керівників теплогенеруючих підприємств, міськводоканалу, підприємств зв'язку на проблемі провалів навколо люків технічних колодязів на свіжих полотнах асфальту, де минулого року ліквідовувалися аварії і робилися розриття.

— На Пермській, на Фортечному, на Тарковського, в спальних мікрорайонах, на Полтавській — та практично скрізь з’явились серйозні просадки і провали, — акцентував увагу комунальників міський голова. — Будь ласка, проведіть теж негайне обстеження своїх колодязів, люків і не просто їх підсипте, а зробіть якісне ущільнення і асфальтування. Інакше – яка буде ціна нашим новим дорогам, коли на них дірки навколо люків.

Особливе доручення Андрій Райкович надав очільникам міських ЖЕО і ОСББ. Зважаючи на те, що земля від вологи значно просіла, необхідно негайно обійти і переглянути стан територій, де люди тримають погреби.

— Ми бачили такі небезпечні погріби між будинками у дворах на Тельнова, на Соборній, на Жадова, на Корольова, — попередив міський голова. — Земля від вологи добре просіла. З’явиться свіжа зелень, прикриє, а ввечері хтось в ті ями вскоче. Не дай Боже, дитина! Приклади є!