В обласному центрі копам довелося стріляти, щоб зупинити п’яного водія (ФОТО)

Сьогодні, 21 березня, близько опівночі патрульним обласного центру довелося стріляти, щоб наздоганяти нетверезого водія автівки ВАЗ- 2110.

Вимoгу інспектoрів зупинитися шофер прoігнoрував і пoчав тікати, повідомила Новини Кіровоградщини прес-служба патрульної поліції області.

На вулиці Валентини Терешкової водій врязався в електроопору, але не зупинився і знову почав тікати. Інспектор попередив про застосування зброї та зробив один постріл вгору. За декілька секунд порушник створив аварійну ситуацію на дорозі для автомобіля Skoda Octavia. У результаті автівка злетіла з дороги у сніговий замет. Водій ВАЗу знову не зупинився. Найближчі патрульні екіпажі перекрили втікачеві перехрестя вулиць Валентини Терешкової та Київської. Порушник, не збавляючи швидкість, проїхав перекриття узбіччям і ледве не збив поліцейського.

Наздогнали порушника на вулиці Дніпровська. За кермом перебував 35-річний житель обласного центру. Як з’ясувалося, чоловік раніше вже притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом напідпитку. На порушника охоронці порядку склали 6 адмінматеріалів і доставили його в міський відділок поліції. Автівку евакуювали на арештмайданчик.