У Долинському районі чоловік аби „заробити” на випивку займався крадіжками (ФОТО)

Дільничні офіцери поліції викрили злодія, який скоїв кілька крадіжок.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

Зловмисником виявився односелець потерпілої. Чуже майно чоловік продавав, аби «заробити» кошти на алкоголь. Частину викраденого поліцейські вилучили та повернули власниці. За вчинене особі загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі.

За допомогою до дільничного, який обслуговує територію населеного пункту, звернулася 65-річна жителька Долинського району. Жінка повідомила, що з її домоволодіння невідомі особи викрали бензопилу, телевізійний тюнер, деталі до мопеда та посуд з металу.

«У ході вжитих першочергових заходів «шериф» швидко встановив особу злодія. Ним виявився 27-річний чоловік, що мешкає по сусідству з потерпілою, а в минулому мав не одну судимість за аналогічні злочини.

При встановленні всіх обставин зловмисник зізнався у вчиненні чотирьох крадіжок із того самого домоволодіння у різний час. Крадене злодій продавав, на виручені кошти купував алкогольні напої», – розповів начальник Долинського відділу поліції Сергій Тюлєнєв.

Частину викраденого майна працівники поліції вилучили та повернули власниці.

У даний час триває розслідування в рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання від 3 до 6 років позбавлення волі.