Через великі морози на навчання не вийшли учні початкової школи трьох районів (Відео)

Через великі морози сьогодні на навчання не вийшли учні початкової школи Гайворонського, Голованівського та Благовіщенського районів.

Не виїхали 19-ть шкільних автобусів у Голованіському, Новоархангельському, Маловисківському та Новоукраїнському районах, повідомляє канал «Кіровоград»

Нагадаємо, на завтра на Кіровоградщині очікуються сильні снігопади, вітер, хуртовини і до мінус 19-ти морозу. Про це розповіли в обласному центрі гідрометеорології. Впродовж тижня пануватиме південний циклон, який принесе із Чорного моря холодне арктичне повітря. Температура повітря до кінця тижня утримається в межах 10-15-ти градусів, а 2-го березня — до мінус 18-ти. Сніговий покрив за ці дні може сягнути 20 -30 сантиметрів.

Погода

Через великі морози сьогодні на навчання не вийшли учні початкової школи Гайворонського, Голованівського та Благовіщенського районів. Не виїхали 19-ть шкільних автобусів у Голованіському, Новоархангельському, Маловисківському та НовоукраЇнському районах. На завтра на Кіровоградщині очікуються сильні снігопади, вітер, хуртовини і до мінус 19-ти морозу. Про це розповіли в обласному центрі гідрометеорології.Впродовж тижня пануватиме південний циклон, який принесе із Чорного моря холодне арктичне повітря. Температура повітря до кінця тижня утримається в межах 10-15-ти градусів, а 2-го березня — до мінус 18-ти. Сніговий покрив за ці дні може сягнути 20 -30 сантиметрів.

Posted by Канал "Кіровоград" on Monday, 26 February 2018