У Кіровоградському районі рецидивіст вбив 79-річну бабусю (ФОТО)

У Кіровоградському районі поліцейські отримали повідомлення племінниці про зникнення її родички.

Оглянувши помешкання 79-річної жінки, поліцейський експерт на меблях виявив замиті сліди крові, повідомили Новини Кіровоградщини в Секторі комунікації поліції області.

Подальший напрямок руху вбивці бабусі вказав службовий пес. Взявши слід, вівчарка привела кінолога та оперативників на околицю села, де виявили одяг потерпілої.

Злочинцем виявився 36-річний місцевий жителя, раніше судимий за вбивство.

„Цього разу, «звірячу розправу» над односельчанкою, з якою підозрюваний був знайомий від самого дитинства, зловмисник наважився вчинити через бажання розжитися за рахунок заощаджень бабусі.
Після скоєного, він виніс жертву з будинку та сховав за селом у чагарниках. За знайдені у потерпілої гроші наступного дня придбав на одному з авторинків легкове авто, яким і перевіз тіло ще далі, у лісосмугу між населеними пунктами. Там, на думку підозрюваного, жінку не повинні були знайти. Оперативники вирахували його того ж дня, коли дізналися про скоєне вбивство. Спершу громадянин не зізнавався, що купив авто, згодом відмовився пояснювати звідки взяв на нього гроші. Та знайдені речові докази дали зрозуміти підозрюваному, що заперечувати свою причетність до скоєного не має жодного сенсу, — розповів начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко.

За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне ув’язнення.