В обласному центрі водій іномарки злетів у кювет та вирвав з коренем дерево (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 10 лютого, близько 12-ї години, на вулиці Фортеця.

29-річний водій автомобіля Chevrolet Lacetti не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, протаранивши бордюр, та зіткнувся з деревом, вирвавши його з коренем, повідомила Новини Кіровоградщини прес-служба патрульної поліції області.

У салоні авто перебував лише водій. У чоловіка були порізи лівої руки, тому патрульні викликали на місце події карету швидкої. Лікарі оглянули керманича та надали йому необхідну медичну допомогу. Від подальшої шпиталізації чоловік відмовився.

Під час спілкування з винуватцем ДТП патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’ніння. Проходити освідування на місці та у медичному закладі чоловік відмовився. Інспектори склали на водія два адміністративні матеріали: за ч.1.ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та ст.124 (Скоєння ДТП) КУпАП. Розтрощений автомобіль евакуювали.

Довідково:
Відмова водія проходити освідування на стан алкогольного сп’яніння тягне за собою накладення штрафу у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік (на даний час це 10 200 грн).