На службу в поліції кличуть жителів Кіровоградщини

На службу в поліції Кіровоградщини стартував конкурс на понад 20 посад.

Про це повідомила начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення поліції області Олена Серебреннікова під час брифінгу, інформують Новини Кіровоградщини.

Набір розпочався всьогодні і триватиме до 26 лютого. Громадяни, які бажають взяти участь у конкурсі, повинні заповнити анкету на порталі «Система відбору кандидатів на службу в Національну поліцію України» за посиланням nabir.np.gov.ua та подати необхідний перелік документів у зазначений період.

Відбір проводиться на 10 посад інспекторів сектору реагування патрульної поліції, 10 посад поліцейських ізоляторів тимчасового тримання та 2 посади поліцейських з обліку, зберігання речових доказів та озброєння.

Основні вимоги до кандидатів на заміщення вакантної посади інспектора СРПП: громадянство України, вища освіта, знання Конституції України, Законів України «Про Національну поліцію», «Про запобігання корупції» та вільне володіння українською мовою. При цьому, на посади поліцейських ІТТ та поліцейських з обліку, зберігання речових доказів та озброєння вимоги до кандидатів аналогічні, окрім однієї – на дані посади достатньо мати повну загальну середню освіту.

Процес відбору кандидатів включає 5 етапів:
— проведення тестування на знання законодавчої бази, а також на загальні здібності і навички;
— проходження медичного обстеження;
— складання нормативів для визначення рівня фізичної підготовленості;
— психологічне тестування;
— проведення співбесід поліцейською комісією з тими особами, які пройшли успішно зазначені етапи відбору.