В Олександрії стартував Всеукраїнський турнір з боксу

В Олександрії відбулася церемонія відкриття VI Всеукраїнського турніру з боксу пам’яті Олексія Скічка.

Цього року до змагань вперше долучилися спортсмени з Азербайджану та Грузії, пишуть «Олександрійські новини».

Змагання, присвячені пам'яті Почесного громадянина міста, колишнього міського голови, кандидата в майстри спорту з боксу Олексія Скічка, стали традиційними і збирають спортсменів вже шостий рік поспіль.

Під час урочистого відкриття присутні згадали Олексія Скічка, його заслуги перед містом та досягнення в спорті. Традиційно на змаганнях побував його син Дмитро Скічко.

Цього року значно розширилася географія змагань. До Олександрії приїхали 84 боксери з чотирьох країн. Вперше участь у турнірі візьмуть боксери з Азербайджану та Грузії. Протягом трьох днів спортсмени визначатимуть найсильніших у декількох вікових групах — школярі, юніори, молодь та дорослі — на новому олімпійському ринзі.

Усього планується розіграти 20 комплектів нагород. Олександрію цього року представлятимуть 14 боксерів у різних вікових групах.

«Рівень цього турніру завжди був непоганим. Я вважаю, він „додає“ з кожним роком. Чому турнір має таку популярність, що до нас приїжджають із зарубіжжя, — мабуть тому що рівень боксерів хороший і можна „обкатати“ своїх спортсменів», — розповів тренер олександрійської команди Юрій Грінер і запросив усіх бажаючих підтримати своїх земляків.