Кіровоградська підприємиця подарувала місту п'ятиметрову ялинку

Сьогодні, 1 лютого, в обласному центрі на набережній “Героям Чорнобиля” за ініціативою підприємиці і мецената Людмили Шубіної висадили п’ятиметрову ялинку.

Про це повідомив директор КП “Благоустрій” Віктор Луценко, повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

Він також зазначив, що ялинку виростили на підприємстві, а реалізувати її планувалось до новорічних свят.

— У грудні минулого року ми через соціальні мережі оголосили про продажу ялинки. Розрахунок був такий, що можливо якесь підприємство забажає придбати зелену красуню для новорічного корпоративу, — зазначив Віктор Луценко. — До нас звернулась Людмила Шубіна з ініціативою не тільки викупити ялинку, але й оплатити роботу по її пересадці, але з умовою, що дерево буде посаджене у місті.

Після такого звернення у підприємстві взялись до вивчення питання майбутньої дислокації ялинки. За словами керівника комунального підприємства, місце висадки дерева обирали враховуючи фактор його збереження і охорони. Оскільки набережна знаходиться у центрі міста та постійно патрулюється поліцією, у зловмисників буде набагато менше шансів зрубати ялинку. Упевнившись у тому, що комунікації дозволяють висадити дерево в обраному місці, спеціалісти КП “Благоустрій” приступили до роботи.