У Новоукраїнському районі грабіжники вночі вдерлися до будинку літньої жінки (ФОТО)

Працівники поліції встановили особи зловмисників, які пограбували жительку області.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

Чоловіки незаконно заволоділи грошима потерпілої у сумі майже 16 тисяч гривень.

Пригода сталася в одному з сіл Новоукраїнського району вночі. Двоє осіб пошкодили вхідні двері та проникли до будинку пенсіонерки. Після чого відібрали у жінки 15900 гривень, а також прихопили з собою вироби з металу.

«Отримавши повідомлення про злочин, поліцейські у ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили особи зловмисників. Ними  виявилися місцеві жителі, 31 та 29 років, старший із яких раніше судимий.  Його працівники поліції затримали в Кропивницькому, куди грабіжники вирушили витрачати кошти.

У зловмисника поліцейські вилучили викрадені гроші. Особі вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою», — розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.