На Кіровоградщині на хабарі у тисячу доларів затримали начальника військово-лікарської комісії (ФОТО)

У п'ятницю, 19 січня 2018 року, слідчими військової прокуратури Кіровоградського гарнізону Південного регіону України спільно з співробітниками УСБУ в Кіровоградській області в рамках кримінального провадження за фактом вимагання неправомірної вигоди викрито начальника військово-лікарської комісії Державної установи «Територіальне медичне об'єднання МВС по Кіровоградській області».

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у прес-службі військової прокуратури Південного регіону.

Досудовим розслідуванням встановлено, що за вирішення питання про надання колишньому військовослужбовцю, учаснику бойових дій, 3 групи інвалідності вказаний чиновник вимагав неправомірну вигоду в сумі 1000 дол. США.

Під час передачі другої частини хабара в сумі 14 450 тис. Грн. правопорушника затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.

Зараз військовою прокуратурою проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, тривають обшуки за місцем проживання і роботи підозрюваного.

Крім того, вирішується питання про повідомленні затриманій особі про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та обрання міри запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.