В Онуфріївському районі злодії попалися поліцейським коли перевозили крадені речі (ФОТО)

Спільники обікрали дачний будинок в одному з сіл Онуфріївського району. А коли злодії перевозили «здобич» на автомобілях, їх зупинили працівники поліції та вилучили крадене.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

«Зловмисниками виявилися двоє раніше судимих місцевих жителів, 21 та 39 років. Працівники Онуфріївського відділення поліції затримали осіб у ході відпрацювання території району.

Чоловіки рухалися на транспортних засобах на одній із автодоріг. Як з’ясувалося, вони якраз перевозили викрадене з дачного будинку, серед якого – мотоблок, газонокосарка, музичний центр та інші речі.

Під час проведення санкціонованого обшуку автомобілів майно було вилучено та в подальшому передано на зберігання власнику», — розповів начальник Онуфріївського відділення поліції Ігор Чванько.

За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Зловмисникам оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.