«Олві-центр» сплатить до кіровоградського бюджету понад 134 тисячі гривень

Господарський суд Кіровоградської області визнав достатніми аргументи Кіровоградської місцевої прокуратури та виніс рішення визнати укладеним договір про пайову участь у розвитку інфраструктури між Виконавчим комітетом міської ради Кропивницького та ТОВ підприємство «Олві-центр».

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у прес-службі прокуратури області.

Протягом 2012—2014 років підприємство здійснювало будівництво комплексу будівель, а точніше салону з продажу автомобілів в обласному центрі.

Враховуючи, що рішенням ради від 11.12.2012 року було затверджено «Порядок залучення коштів замовників до пайової участі у розвитку інфраструктури міста Кіровограда», передбачалось, що товариство має сплатити до бюджету міста 134 тисяч 456 гривень.

Прокуратура у суді наголошувала, що Управління містобудування та архітектури міської ради повідомляло ТОВ про необхідність звернення із заявою для укладення договору про пайову участь у розвитку інфраструктури міста та надавало для цього відповідні документи у 2014, 2015 та 2016 роках, однак підприємство дані звернення проігнорувало.

У підсумку, суд повнісю підтримав позицію прокуратури — договір пайової участі було визнано укладеним, а ТОВ підприємство «Олві-центр» отримало зобов’язання сплатити до бюджету обласного центру 134 тисячі 456 гривень.