У Голованівському районі затримали неповнолітнього рецидивіста (ФОТО)

Працівники поліції викрили раніше судимого неповнолітнього у низці крадіжок.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

На рахунку 16-річного жителя Голованівського району три факти кримінальних правопорушень. За такі дії йому знову загрожує кримінальна відповідальність.

«Повідомлення про один із злочинів надійшло до відділу поліції від потерпілої восени. Жінка розповіла, що в дитячому дошкільному закладі з кімнати сторожа зник гаманець із грошима та банківські картки.

Працівники поліції у результаті проведення оперативно-розшукових заходів встановили особу крадія. Ним виявився неповнолітній житель району, раніше судимий за аналогічні злочини.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що зловмисник також причетний до ще двох крадіжок – із АЗС та з приватного будинку.

Загалом злодій викрав телевізор, сережки та золоті ланцюжки, гроші на автозаправній станції в сумі 30000 гривень», — розповів т.в.о. начальника Голованівського відділу поліції Ігор Онищенко.

У даний час неповнолітньому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Розслідування за кримінальним провадженням закінчене та матеріали направлено в суд. Особі загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.