Очільник обласного центру закликав посилити охорону навчальних закладів

Очільник обласного центру попросив усі служби відпрацювати графіки роботи у новорічні свята.

Вивіз сміття, громадський транспорт, опалення, водо-газопостачання, диспетчерські служби АДС, охорона меморіальних територій працюють у штатному режимі, про це наголосив Андрій Райкович під час апаратної наради, інформують Новини Кіровоградщини.

— Особливо звертаюсь до управління поліції, ДСНС, патрульної поліції, поліції охорони з проханням посилити охорону громадського порядку на площі, біля театру, філармонії.

Також очільник міста наголосив на необхідності посилити охорону приміщень навчальних закладів. Оскільки з першого січня в школах розпочнуться зимові канікули, фахівці управління освіти та поліція мають попередити дільничних, щоб були вжиті усі необхідні заходи щодо збереження комунального майна.

— Директори шкіл повинні подбати, щоб уся вартісна техніка, апаратура була у захищених кабінетах. Це ж стосується і музичних шкіл, і бібліотек, — наголосив Андрій Райкович. — Все майно — максимально під охорону і нагляд.

Звернув увагу міський голова і на готовність лікувальних закладів. Спеціалісти управління охорони здоров'я, головні лікарі повинні подбати про забезпечення лікарень усім необхідним на період новорічних та різдвяних свят: невідкладна допомога, харчування.