На центральній площі Кіровограда запрацювало «Різдвяне містечко»

За ініціативи обласної державної адміністрації другий рік поспіль на площі Героїв Майдану напередодні новорічних свят облаштовано «Різдвяне містечко».

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Тут упродовж трьох днів з 11.00 до 15.00 триватиме новорічно-різдвяне концертно-театралізоване дійство за участі кращих творчих колективів Кіровоградщини.

В урочистому відкритті «Різдвяного містечка» взяв участь перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. Він привітав учасників святкового дійства з прийдешніми святами та побажав усім гарного настрою, добра, затишку, миру у новому 2018-му році.

Сьогодні жителям та гостям обласного центру святковий настрій дарували артисти академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни», казкові персонажі та щедрувальники у супроводі талановитих аматорів Палацу культури «Світлопільський» міста Олександрії, творчі колективи Долинського, Олександрівського, Бобринецького районів, Побузького міського Палацу культури Голованівського району. Порадували яскравими виступами й народні аматорські колективи Новоукраїнської об’єднаної територіальної громади, ансамбль пісні і танцю «Горлиця» Кіровоградського районного Будинку культури, народний аматорський вокальний ансамбль «Дніпряночка» Світловодського районного Будинку культури. З веселими піснями та новорічними побажання на сцені виступили таланти з Компаніївського, Маловисківського, Олександрійського, Знам’янського, Новгородківського, Петрівського районів, Власівського селищного Будинку культури м. Світловодська.

Учасникам творчих делегацій з міст та районів області Сергій Коваленко вручив новорічні подарунки.